Fine dining

Fine dining begint bij uitzonderlijke ingrediënten

Fine dining draait om meer dan alleen smaak. Het is een totaalbeleving, van presentatie tot precisie. Als chef wil je werken met producten die dat niveau ondersteunen. Bij Visco snappen we dat. Daarom leveren we ingrediënten van topkwaliteit, met zorg geselecteerd voor chefs die het verschil willen maken. Denk aan vers gevangen tonijn, subtiele microgreens en verrassende groenten zoals geroosterde spitskool. Zo breng jij verfijning op elk bord.

Tonijn uit Sri Lanka in samenwerking met Visco Horeca.

Visco Tuna

VS Fresh

Spitskool van der mey in samenwerking met Visco Horeca.

Spitskool

Van der Mey

Cress van Lytse Griente in samenwerking met Visco Horeca.

Cress

Lytse Griente

Verse tonijn van de laatste vangst in verschillende gradaties

Topkwaliteit begint bij de bron. Dankzij onze eigen fabriek in Sri Lanka en efficiënte logistiek halen wij regelmatig verse tonijn naar Nederland, vaak sneller dan andere leveranciers. Jij krijgt dus tonijn van de laatste vangst: dieprood van kleur, met een verfijnde smaak en perfecte structuur. Vooral onze eerste gradatie tonijn is geliefd in de fine dining keuken. Ideaal voor tartaar, sashimi of een strak gepresenteerd hoofdgerecht.

Van klassiek naar fine dining niveau met spitskool in de hoofdrol

Spitskool is misschien bescheiden, maar in de juiste handen is het pure finesse. Geroosterd, gegrild of gestoomd: de milde, zoete smaak en knapperige textuur maken deze groente tot een verrassende ster op het bord. Combineer ‘m met kreeft, truffel of beurre noisette voor een elegant bijgerecht. Spitskool voegt niet alleen smaak toe, maar ook verfijning én een grafisch element op het bord, precies wat je zoekt in een high-end gerecht.

Cress voegt een subtiele en smaakvolle dimensie toe aan gerechten

Bij fine dining draait het om detail en daar horen ook microgreens bij. Wij werken samen met Lytse Griente, een duurzame teler van smaakvolle, ecologisch geproduceerde cressen. Deze microgreens zijn rijk aan smaak en voedingsstoffen, én geteeld met respect voor mens en natuur. Of je nu kiest voor mosterdcress, shiso of radijsblad: elk sprietje tilt je gerecht naar een hoger niveau, zowel in smaak als presentatie.

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Benieuwd naar Fine dining producten, en meer? In de Visco catalogus 2025 vind je een compleet overzicht van ons assortiment: van verse producten tot diepvries en droogwaar. Alles wat je nodig hebt om jouw keuken soepel te laten draaien.

Catalogus aanvragen
Folder

Koken met karakter, van Azië tot Zuid-Europa

Van pittige Aziatische specerijen en traditionele Franse delicatessen tot de verfijnde Mediterrane smaken uit Italië en Griekenland, wij leveren ingrediënten die chefs inspireren. Altijd zorgvuldig geselecteerd en altijd van horeca kwaliteit.

Flag for Spaanse keuken

Spaanse keuken

Geef jouw keuken een Spaanse twist met onze selectie van kwaliteitsproducten, direct geïmporteerd uit Spanje.

Lees meer
Flag for Italiaanse keuken

Italiaanse keuken

Flag for Griekse keuken

Griekse keuken

Flag for Franse keuken

Franse keuken

Flag for Aziatische keuken

Aziatische keuken

Flag for Fine dining

Fine dining

Inrichting van Ramblas in Zeist, in samenwerking met Visco Horeca.
Ristorante Fratelli chefkok die pizza's aan het bakken is.
Inrichting van Meat & Steak Tapas in Soest, in samenwerking met Visco Horeca.
Buitenkant van de Fluessen, in samenwerking met Visco Horeca.
Eigenaar van Petit Verdot, voor review voor Visco Horeca.
Chef cookin'!