Smokey Basterds staat bekend om haar passie voor koken, het combineren van mooie smaken met gezelligheid en hun liefde voor barbecueën. Als partner van Visco brengt zij haar zorgvuldig bereide specialiteiten nu ook naar de horeca.

Bij Smokey Basterds draait alles om slow cooking, precisie en liefde voor het vak. In haar professionele productiekeuken maakt zij de mooiste en lekkerste gerechten en producten. "Onze kwaliteit is het respecteren van productieprocessen om de hoogst mogelijke kwaliteit te realiseren. Vaak is het belangrijkste ingrediënt: tijd!" legt Onno uit. "Zo produceren wij in vijf dagen onze gerookte zalm, liggen de kalfswangen 8-12 uur op de smoker en maken wij Jus de Veau zoals wij dit ooit in Frankrijk geleerd hebben. Dit zorgt voor producten die een unieke waarde aan elke keuken toevoegen. "
De producten van Smokey Basterds
De producten van Smokey Basterds kunnen direct gebruikt worden en laten jouw gasten geloven dat het uit eigen keuken komt. De buikspek is zachtgegaard en zo bereidt dat je er zelf smaak aan kunt geven. Van Hollandse buikspek tot Oosterse buikspek, alles is mogelijk! De kalfswangen worden 8 tot 12 uur gerookt op een hout gestookte smoker. Zachte garing, mooie structuur en daarna zo verpakt dat je deze au bain marie kunt opwarmen. De steak tartaar is een prachtig verpakt versproduct dat je eigen invulling kunt geven en de Jus de Veau is volledig gebruiksklaar, dus niet meer inkoken of binden. Als laatste is de gerookte zalm echt authentiek en met passie bereidt. Het roken van de zalm is een proces van vijf dagen pekelen, drogen, roken, rijpen en verpakken. Een prachtig product die je direct kunt gebruiken voor gerechten!

Steak Tartaar
Smokey Basterds
